ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η ενασχόληση με την καλλιέργεια της ελιάς και την παραγωγή ελαιόλαδου για εμάς δεν είναι απλώς μία επιχειρηματική δραστηριότητα: πάνω από όλα είναι μια πατρογονική κληρονομιά. Η οικογένεια Τζωρτζακάκη ασχολείται επαγγελματικά με την καλλιέργεια των ιδιόκτητων ελαιώνων που βρίσκονται στη Φανερωμένη Φαιστού και την παραγωγή ελαιόλαδου από το 1976. Η οικογενειακή παράδοση συνεχίζεται από την επόμενη γενιά, με σεβασμό, όραμα και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η Κρητική Ελαιουργία ακολουθεί μια φιλοσοφία ολικής ποιότητας σε όλα τα στάδια παραγωγής, από την καλλιέργεια της ελιάς και τη συγκομιδή των καρπών, μέχρι την έκθλιψη τους, τη συσκευασία και τη διάθεση του ελαιόλαδου στην αγορά. Κάθε μας προσπάθεια έχει ως σκοπό το Orama Olive Oil να φτάνει στο πιάτο του τελικού καταναλωτή ως ένα αγνό γαστρονομικό προϊόν ανώτερης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι εγκαταστάσεις της Κρητικής Ελαιουργίας βρίσκονται στην περιοχή της Φανερωμένης του Δήμου Φαιστού, στην καρδιά της Κρήτης. Στο σύγχρονο εργοστάσιο μας η υψηλή τεχνολογία και οι σύγχρονες μέθοδοι παραγωγής εναρμονίζονται με την παράδοση, ενώ η επιστημονική επίβλεψη από έμπειρους γεωπόνους διασφαλίζει την τελική ποιότητα των προϊόντων μας.

Για την παραγωγή του ελαιόλαδου ακολουθούμε αποκλειστικά τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης με μηχανικά μέσα. Σε κανένα στάδιο της παραγωγής δεν χρησιμοποιείται θερμότητα ή χημικές ουσίες που αλλοιώνουν την αγνότητα του προϊόντος. Το αποτέλεσμα είναι ένα έξτρα παρθένο ελαιόλαδο υψηλής θρεπτικής αξίας, με χαμηλή οξύτητα, υπέροχη γεύση, πλούσιο  άρωμα και κεχριμπαρένιο χρώμα.